Ndoshta jo shumë kush e di, por Robert Berisha ka një vajzë të madhe, nuk dihet se kush është e ëma, pasi lidhja e saj me artistin ka zgjatur shumë pak dhe nuk ishte e njohur për publikun.

Mirëpo, ditën e djeshme, Aarona ka festuar ditëlindjen e saj dhe ka mbushur 16 vjet, padyshim, Roberti e ka uruar duke postuar në Instastory një foto me të bijën.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur

Ai e ka shoqëruar me një urim, ku shkruan: “Me vajzën time Aarona, urime ditëlindja e 16-të”.

Kujtojmë që Roberti ka edhe një vajzë nga martesa e tij me Nora Istrefin, të cilin e kanë pagëzuar me emrin Renee.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur