Romeo hyri mbrëmë në shtëpinë e Big Brother VIP me varësen e njëjtë të cilën Donaldi ia dërgoi Bora Zemanit, përmes një pakoje me biskota.

Nuk dihet nëse ky është një mesazh i koduar i prezantueses e cila u mundua t’ia kthejë Donaldit varësen, pas lidhjes me Beatrix, apo të njëjtën e posedon edhe binjaku i tij.

Fansat mendojn se ne nje foto te Romeo eshte varësja e njëjtë të cilën Bora e mbajti për disa ditë me radhë në emisionin që ajo drejton, duke e hequr më pas për shkak të ndodhive të fundit brenda BB VIP mes Donaldit dhe Beatrix.

Shiko foton dhe vlerso vet: