Genta dhe Usta mund të cilësohen si një nga çiftet që zgjedhin forma të ndryshme t’ia shprehin dashurinë njëri-tjetrit.

Duke publikuar çdo moment të jetës së tyre, ata nuk hezitojnë të publikojnë edhe momente intime.

Pasi Usta e befason me dhurata të shumta bukuroshen kosovare, duket se kësaj radhe ajo vendosi të bëj diçka simbolike duke ia shprehur dashurinë.

Ajo zgjodhi që në njërën dorë të shkruaj emrin “Usta” ndërsa në dorën tjetër “Love”, duke e pranuar se është e dashuruar kokë e këmbë në partnerin e saj.

Duke u dalluar si këngëtare unike, edhe kësaj radhe prezantojnë një trend të ri, apo? /Kosovarja/