Një mjek ka shpëtuar për mrekulli ditën e sotme pasi suvaja e tavanit në një go dinë spitalore te QSUT në Tiranë u shkëput dhe ra mbi kokën e tij megjithëse sapo ishte inauguruar.

Gazetarja Lindita Çela sjell fotot dhe detajet. “Në sistemin tonë të shëndetësisë, në përshtatje te axhendes se qeverise, kemi bur gosur mjek, infermjere e kemi shfryre gjithe urr ejtjen tone edhe ndaj pastruesve.

Ama, qeveria apo strukturat e posaçme, kurre nuk kane he tuar apo arr estuar askend per pune jashte cdo standarti ne godinat spitalore. Ky mjek ishte me fat sot, pasi per pak minuta shpetoi qe mos ti binte tavani mbi koke. Edhe nje gje. Godina u inagurua ne dimer si nje nga premtimet e rradhes se mbajtuara per “SHENDETESINE FALAS””, shkruan Çela.