Kryeministri ynë Edi Rama ka takuar sot buzë detit Jon dy kampionet e Kosovës në xhudo, Nora Gjakovën dhe Distria Krasniqit.

Ai ka publikuar një foto me to në Facebook, teksa e konsideron nder të madh takimin me to. Kreu i Qeverisë ka takuar dhe trajnerin e tyre Driton Kukën.

“Me respekt krejt të posaçëm për forcën e jashtëzakonshme të shembullit që na japin, uroj t’i vizitoj së shpejti në Pejë për të mësuar prej eksperiencës fantastike të shkollës së tyre të kampionëve”, shkruan ndër të tjera kryeministri.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur