Një 21 vjeçare ka thënë se e do shumë burrin e saj, por nuk mund të ndalet duke e tr.d.hë.t.uar. Ajo as nuk e di se pse vepron kështu.

Vajza thotë se nuk e di nëse ai e do në mënyrën që ajo do të dashurohet.

“Më duket se jam paksa si mamaja ime. Ajo ngeli shtatëzënë në moshën 17 vjeçare. Babai im ishte ushtar dhe një ditë u v.r.a. Unë isha 4 vjeçare atë kohë por i kujtoj meshkujt që hynin e dilnin nga shtëpia. Nëna pastaj më tha se nuk i bën më fare për jetën. Ajo kalonte kohë me meshkuj tjerë vetëm sa për mos t`u ndjerë e vet.muar”, shkruan 21 vjeçarja, trans.meton Inde.kso.nli.ne.

Ajo thotë se ka ng.elur edhe vet shta.tëzënë në moshën e njëjtë si e ëma, por sapo i kishte treguar atë kohë të dashurit se do të bëheshin me fëmijë, ai ishte larguar.
Kështu ajo ka kryer abo.rt.in.

“Puna tani është se më pëlqen shumë i dashuri im dhe nuk dua ta lë.n.doj, por nuk di si t`ia bëj?”, pyet ajo.

Përgjigja e psikologes:

Ju jeni l.ënd.u.ar shumë si pas.o.jë e veprimit të nënës suaj. Mesazhi në fund të fundit sipas jush është se të qenit e dashuruar, mund të ju bëj të ndjeni dhi.m.bje.

Është për ke.qard.hje sepse ka meshkuj që dinë si të duan dhe dëshirojnë që të jenë të dashuruar po ashtu, transmeton Ind.eks.onl.ine, përfshirë edhe të dashurin tuaj.

Ju po rr.ezik.oni ta lë.ndo.ni atë dhe veten. A është me të vërtetë s.e.k.si aty për aty, gjëja që ju doni të bëni?

Të lutem ki kujdes për v.et.en. Mos e rr.ez.i.ko shëndetin tënd dhe hu.m.jen e personit të cilin e dashuroni.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur