Jeta private e moderatores shumë të pëlqyer nga publiku, Nevina Shtylla ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave që kur u zbulua lidhja e saj me një djalë simpatik, Arbër Myftari, me profesion jurist.

Nevina është treguar shumë e rezervuar duke e mbajtur partnerin jashtë rrjeteve sociale apo mediave. Mirëpo, pyetjet rreth tij apo rreth planeve të tyre nuk mungojnë.

“Kur do të martohesh?”, e ka pyetur së fundmi një ndër ndjekësit. “Pas teje e kam rradhën”, i ka replikuar moderatorja, duke mos zbuluar asnjë detaj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur