Mbesa e Shyhretes nuk kishte si mos të ishte e bukura.

Pasi ka edhe gjysen e bukur nënën e tezet edhe kjo ka trashëguar nga bukuria e tyre, shkruan InfoKosova.

Së fundmi ajo postoi një fotografi me stil interesant të flokëve dhe lyer me buzë të kuqe.

Sigurisht edhe me këtë stil përsëri po duket bukur./InfoKosova/