Në një ceremoni përrallore është martuar motra e Almeda Abazit, Ilda.

Ajo ka kurorëzuar dashurinë me basketbollistin Kenan Sipahi, me të cilin është prej vitesh në lidhje dashurie.

Kenan është basketbollist shumë i njohur kosovaro-turk ai ka lindur në Prishtinë ku ka jetuar deri në adoleshencë, përpara se të zhvendoset për karrierë në Turqi, aktualisht luan për ekipin e Fenerbahces.

Pamjet nga ceremonia përrallore i ka ndarë Almeda në Instagram dhe disa prej tyre iu ftojmë ti shikoni në vijim.

Shiko videot: