Një lajm i trishtë bëhet me dije këtë të “premte të zezë”.

Mësohet se ka ndër ruuar jetë (për shkaqe ende të panjohura) studentja dhe njëkohësisht asistentja e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike në Kosovë, Qëndresa Bresa.

Njoftimin për këtë ngjarje të hidhur e ka bërë me dije në rrjete sociale vetë Fakulteti ku ajo studionte dhe jepte kontributin e saj si asistente. Qendresa ishte studente e shkëlqyer, ishte shembull për të gjithë dhe do të kujtohet gjithmonë ndër shokë dhe kolegë.

Dhimbje e madhe për familjen, të afërmit dhe miqtë e saj. Stafi i Newsbo mb i shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes Bresa

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur