Sot ishte radha e Mevlanit për të rrëfyer sekretet e tij dhe shkeljet e rregullores së programit.

Ai tha se disa herë është takuar me çunat jashtë dhe ka çuar disa herë më makinë Antonelën në shtëpi.

Rrëfimi i Mevlanit: Jam takuar me disa çuna jashtë, me Ledianën më ka ardhur në spital, Antonelën e kam çuar disa herë në shtëpi dhe kemi folur disa herë në telefon.

Arjani: Po Ledianën e ke takuar me mamin?

Mevlani: Kurse Antonela, ka folur me babin një ditë.

Antonela: Më tha qenke si kukull , mos hiq dorë.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur