Antonela Berisha, bukuroshja nga Shkodra u bë e famshme më pjesëmarrjen e saj në Reality Show-n më të ndjékur në shqiptari Për’Puthen.

https://www.photojoiner.net/image/HXVrkLan

Ajo menjëherë fitoi simpatinë e publikut me përsonalitetin , sinqeritetin, mirësinë dhe dashurinë e madhe që dhuronte në çdo puntatë.

Ajo pati disa takime me djemt të ndryshëm por pëlqimi i saj i vërtetë ishte Mevlani. U krijua kështu trékëndëshí i dashurise mes Mevlanit, Ledianës dhe Antonelës i cili vazhdon të komentohet edhe sot për vetë mënyrën si rròdhën ngjàrjet.

Motra e konkurrentes së Për’Puthen është shumë simpatike dhe quhet Mariela. Vlen të theksohet se motrat bukuroshe kanë një ngjashmëri të madhe me njëra tjetrën dhe forma perfekte.