Marrëdhënia mes Mevlanit dhe Ledjanës duket se po zbehet.

Të dy nuk kanë dhënë asnjë shpjegim se si po shkon marrëdhënia mes tyre, ndërsa Antonela është tërhequr nga ky trekëndësh.

“Unë e lë për më mirë Mevlanin, e gjej më keq. Është ba dy lek rob, është robi më i qeshur”, tha Antonela.

“Kur doli Ledjana, unë shkova ta kërkoja, kurse ajo nuk e ka ca kokën se ku isha, kur dola unë”, tha Mevlani.

“Po cohem të puth pak Mevlanin, se ti kur shkoj unë ti tërhiqesh”, tha Antonela.


“Ca po bën moj vajzë?”, Mevlani.

“Ti mezi po prisje që të të puthte”, tha Ledjana.

“Ca të bëj arrogantin ta shtyj?”, u shpreh Mevlani.