Rikthimi i Antonelës puntatën e sotme ka sjellë debat të madh mes saj dhe Ledjanës.

Përsëri nuk ka pasur një sqarim mes vajzave dhe kjo ka agravuar me ofe ndime e tone të larta.

Debati mes tyre:

Ledjana: Dua të merret masë nga ana e produksionit për gjuhën e përdorur.

Antonela: Edhe për ofe ndimet e tua.

Antonela: Kjo tregon se unë jam reale e nuk po shtirem.

Ledjana: Çfarë thua.

Antonela: Mu ngatërru goja moj shoqe.