E shohim mbi 5 herë LIVE gjatë ditës në çdo televizion, duke rekrutuar këngëtarët e dalë defiçit nga pandemia, e sot propaganda arriti kulmin.

Lali Leku kishte rekrutuar në skuadrën e tij virtuale këngëtarin Kastro Zizo, pikërisht ish-të dashurin e bashkëshortes së tij Ajola Xoxës.

Kastro siç duket i rënë në krizë nga mungesa e projekteve muzikore, binte dakord me fjalimet e Lalit para disa të rinjve, teksa thuajse në asnjë moment shikimet e tyre nuk kryqëzoheshin.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur