Ndriçim Gjeci, një nga konkurrentët e “Për’puthen + 40” ka zbuluar një prej mesazheve që i ka mbërritur pas prezantimit në program.

Ishte ish bashkëshortja e tij që i shkruajti duke i thënë: “Pas shumë vitesh kërkimi falje, më pa në ekran dhe më tha “të mos jesh kaq i turpshëm”. Unë jam pak i turpshëm si natyrë, por do përpiqem të jem vetvetja.”

Ndriçimi ka lindur në Kavajë ku po atje jeton dhe është 54 vjeç. Ka një biznes privat ku dhe e menaxhon vetë.