Burri te nton ta vr asë shqiptaren në Zvicër, mjekët e kthejnë në jetë

Një grua 44-vjeçare, me nenshtetësi shqiptare ndodhet në njësinë e kujd esit inte nsiv pas një rasti të rëndë të dhu nës në familje, në Schafisheim të Kantonit Aargau.

Poli cia e kant onit ka arr estu ar burrin e saj si të dyshuar për dhu nën e us h truar ndaj saj, shkruan blick.ch, përcjell Gazeta Express.

Pak para orës 1 të pas mesnatës së të premtes, poli cia ka marrë raportin për një kr im të ndodhur në një shtëpi në Juraweg në Schafisheim AG.

Po licia dhe shërbimi i ndihmës së shpejtë menjëherë kanë shkruar në vendin e ngjarjes dhe kanë gjetur një grua 44 vjeçe, pa vetëdije.

Por, mje kët e ndi hmës së parë më pas me sukses arritën ta ri-animonin atë. Vajza tani është në kuj des int ensiv, sipas komunikatës së Pol icisë Kant onale të Aargaut.

Burri, një shtetas zviceran 46 vjeç, është arr estua r, pa rezistencë. Gjetjet fillestare tregojnë për një ten tim vr asjeje të kryer nga ai.

Megjithatë, rrethanat dhe motivet e sakta janë ende të paqarta.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur