Pak ditë më parë Atdheu deklaroi se i ka shkëputur të gjitha lidhjet me Sarën dhe tha se ka marrë një kër cënim, nga dikush që i ka kërkuar ta lërë të qetë konkurrenten.

Atdheu ak uzoi se numrin e tij e ka shpërndarë Sara dhe se ajo do të mbajë përgjegjësi për këtë. Vajza e mohoi, duke thënë se nuk ka asnjë ide se kush mund t’i ketë shkruar.

Pas mesazheve kë rcë nuese, “Kryefjala.com” bën me dije se disa djem i kanë dalë në pritë Atdheut për ta sul m uar, mirëpo fatmirësisht s’ka ndodhur asgjë e rre zi ksh me dhe ai është mirë.

Ai ka kthyer përgjigje pas lajmit duke shkruar: “Gjithmonë të drejtin s’e hum b Zoti kurrë.”

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur