Emisioni ‘Për’Puthen’ është padiskutim emisioni me i shikuar për momentin. Ai ka thyer te gjitha rekordet e audí  encës duke u bere reality show me i ndjékur nga shqiptaret ane e mbanë botes.

E bukura dhe suksesi i këtij emisioni qëndron tek konkùrréntet e tij te cilët me debàtet , flirtet, ndjenjat, intrígat, miqësitë e tyre dhe opinionet e bëjnë ‘Për’Puthen’ te ketë audíence maksímale gjate trànsmetimit ‘LIVE’ nga gjithë moshat.

Ky emision është bere víral tashme dhe ajo çfarë ndodh mes konkùrrénteve diskutohet shume neper rrjete sociale ku janë hapur shume faqe të ndryshme në rrjetet sociale me emrat e tyre dhe profilet janë rritur ndjeshëm duke u bere shume te ndjékur nga ana e fansave.

Kohet e fundit ka hyre ne emision ka hyre Julian Lala ose siç e njohim te gjithë si ‘Juli’ i cili ka fituar simpatine e publikut menjëherë duke u kthyer ne një nga konkùrréntët më të dashur dhe të pëlqyer të ‘Për’Puthen’.

Ai është bërë pjesë e reality show për të gjetur dashurinë. Juli përpara se te hynte ne ‘Për’Puthen’ ka qenë i njohur fale aventurave qe bën në gjithë boten duke udhëtuar me autostop dhe me kosto sa me te lire.

Aktualisht popullariteti i tij është rritur ndjeshëm duke pare batutat dhe diskutimet e tija ne emisione. Vlen te théksohet se Juli ka një background shume te madh, është shume i përgatitur duke qene qe ka lexuar shume libra dhe ka udhëtuar boten madje është tepër i suksesshëm në Youtube me videot e tij.

Juli është zgjedhur ne takim nga Antonela e cila e ka zgjedhur ne takim jashtë studios për ta njohur atë me shume dhe botën e tij te madh qe ai ka ne krahasim me konkùrréntet e tjera te studios.

Takimi midis tyre ka qene me “i veçante” se takimet e tjera sepse është realizuar ne një shpelle. Antonela dhe Juli kane kane bashkëbiseduar dhe janë munduar qe ta njohin njeri tjetrin sa me shume. Mirepo një situate interesante ka ndodhur, ku ne videon e fundit që ka xhiruar në takimin me Antonelën, ai ka filmuar edhe një vajzë me letra në dorë, pjese e stafit te ‘Per’Puthen’. Gjate kohës qe e ka filmuar ai i ka thene:

“Me skenar?”- Vajza i eshte shmangur videos duke thënë “Jo jo”. “S’është për neve ky, është për të ndézur zjàrrin.”- Ka thënë Juli.

Normalisht ky moment nuk i ka shpëtuar syrit të mpréhtë të publikut dhe videoja e tij bëri xhiron e rrjetit. Pasi videoja u be vírale Juli u përpoq të sqaronte punën e skénarit “të famshëm” ne InstaStoryn e profilit te tij ne Instagram duke dashur te tregoje qe publiku dhe fansat janë keqkuptuar.

Që prej fillimit të tij, emisioni ‘Për’Puthen’ dhe autòrja e tij është kontéstuar dhe akùzuar se detyron konkurrentët të veprojnë sipas skenarit dhe jo sipas dëshirave të tyre.

Per ta shqaruar kete gje Olsa Muhameti, autorja e programit ka replíkuar shpesh me konkùrréntët e larguar, të cilët deklaronin se gjithçka aty brenda është me skénar.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur