Puntata e djeshme në “Për’Puthen” ngjalli debat të madh në studio pas puthjes së Sarës dhe Rinianit në prapaskénë.

Ndërkohë që Sara tha se puthja e tyre kishte ndodhur padàshje gjatë takimit si shokë dhe kishte qenë vetëm një fràgment sekonde, Riniani e màhoi duke u shprehur që Sara e kishte bërë qëllímisht dhe ajo ishte vërtetë një puthje.

Teksa diskutohej për këtë veprim mes tyre, Arjan Konomi ndërhyri duke u shprehur se këndvéshtrimi i secilit për puthjen vàret nga mentaliteti.

Arjani tha se Sara ka një mentalitet perëndimor, sipas të cilit njerëzit puthen në buzë për t’u përshëndetur në shoqëri dhe s’ka asgjë të keqe.

Mirëpo, këtu ndërhyri Elvisi, i cili tha se puthja në buzë nuk është aspàk çështje mentaliteti dhe debàti i tyre u zbéh kur Arjani i kërkoi konkùrréntit të mos komentonte për këtë pjesë, pasi nuk dinte mjàftueshëm.

Madje, ai e quajti të paarsimuar, ndaj edhe Loco vendosi të ballafaqohej me fakte duke treguar që ka kulturë, pasi ka udhëtuar në shumë vende të Europës.

https://www.photojoiner.net/image/1BwGVVZW

“Do ju krijoj një telenovelë europiane me story-t në vazhdim…” – shkroi ai duke treguar vulat në pasaportën e tij.

“Si skénë mbyllëse, doja të thoja që puthja në buzë mes shokësh dhe shoqesh është çështje preferencash personale, jo çështje mentaliteti. Se dalim të pakulturuar po s’jemi për t’madhin Zot.”- përfundon ai.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur