“Portokalli”, “Klanifornia”, “Al Pazar” dhe “Kosherja” janë tre formate të ngjashme që do të konkùrrojnë për audiencë këtë sezon televiziv.

Me krijimin e spektaklit të ri “Kosherja”, që prùtet të nisë së shpejti në ekranin e “Abc News”, duket se “lùfta” mes 3 programeve po bëhet akoma më e fortë.

Përveçse po ju jepet mùndësia aktorëve të rinj të humorit që t’ju bashkohen spektakleve, duket se loja tashmë po bëhet edhe me emrat e njohur të artit shqiptar.

Së fundmi autori i spektaklit “Klanifornia”, Turjan Hysko, ka bërë të ditur se pjesë e programit do të bëhet edhe aktori më i njohur i humorit në vend, Behar Mera.

Ky i fundi është bërë pjesë herë pas here e skéçeve, por nuk ka qenë aktor zyrtar në “Klanifornia”.

Turi ka publikuar në Instagram një foto të Merës dhe përkrah ka shkruar: “Pse vetëm politika bën blerje?! Behar Mera tashmë zyrtarisht në Klanifornia”.

Në stafin e “Klanifornia” ka një numër të madh aktorësh dhe gjatë viteve ka pasur ndryshime shumë të pakta sa i përket kësaj pjese.

Përveç Behar Merës, aktualisht pjesë e “Klanifornias” janë Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Eliona Pitarka, Andrea Vreto, Delinda Disha, Eglerin Laknori, Olsi Bylyku dhe Zerxhina Hasanaj.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur