Të premten e javës së shkuar, Jasmina dhe Sara, patën një debàt të fàrtë me njëra-tjetrën, sepse kjo e fundit u shfàq shumë e afërt në takimin e parë me Andin.

Jasmina më herët kishte shkémbyer puthje romantike me Andin e kishte marrë dhurata prej tij dhe nuk príste që ai të shfàqej kaq i afërt në takimin me Sarën, që ajo e konsideronte si shoqen e saj.

“Të vinte të thoshte që në fillim “gocë e dashur e kam qejf”, po jo këto “shkoni shumë bashkë”, këto prapaskenat e shoqeve të ngushta. Nuk rri unë me një femër, ta cilësoj atë shoqe, nuk rri unë tërë ditën me atë, dal, rri këtu në prova, të iki të ha jashtë dhe në fund fare ta shoh me çunin që kam qejf “, u shpreh Jasmina e zhgénjyer pas takimit Sara-Andi.

Më pas dy vajzat do të përbàlleshin me njëra-tjetrën në “Për’Puthen Prime”, por Sara ishte larguar menjëherë sapo e kishte marrë vesh.

Ajo mungoi edhe dy ditët e parë të kësaj jave dhe sot u rikthye në program dhe pati një përbéllje të ashpér me Jasminën, që foli nga shtëpia e saj, sepse dyshon se mund të jetë inféktuar me Covid-19.

“Ka bërë hísteriken pa pikën e lídhjes, hedh kunja jashtë e brenda. Foton se kam hedhur për ty. Intríga është Jasmina me imagjinatën e saj. Mos më thuaj motra, se jem shumë e zezë për të qene motra ime, siç ke flokët, ke dhe shpirtin”, u shpreh Sara gjatë debàtit me Jasminën.Sara - Jasmina - Përputhen

Duke ju referuar deklaratës së Jasminës se ato të dyja njihen më herët me njëra-tjetrën, Sara tha se Jasmina ka qenë fanse e saj gjatë kohës që ajo merrej me muzikë.

“Ajo ka thënë që më njeh më para, ëndërroje të bëjë foto me mua kur bëja muzikë, por ti me mua s’ke ndenjur kurrë, do të doje. E kam respektuar se e kam parë që ka pëlqim ndàj Andit, por ama jo të bëjë skena”, tha Sara.

Më pas ajo hodhi sërish akùza për Jasminën, duke u shprehur se ajo i ka marrë çunat me radhë në dhomat e zhveshjes.

“Ti i ke marrë çunat me radhë në dhomat e zhveshjes. Ti je thjesht një fanse për mua, do të jap autograf kur të vish”, tha Sara, ndërsa Jasmina i bëri thirrje që të bënte kujdes me fjalët.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur