Kryeministri Edi Rama i ka bërë ftesë Najada Çomos për të qenë deputete e PS.

Çomo është drejtoresha e Spitalit Infektiv dhe një nga mjeket që është përmendur shumë për lidhje me PS.

Mësohet se ka qenë vetë kryeministri Rama që ia ka komunikuar këtë propozim përmes telefonit mjekes Najada Çomo.

Ajo tashmë po prezantohet nga KM në “spektaklin” e radhës.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur