Të dielën, Sara u largua nga “Përputhen Prime” kur mësoi se do të kishte një përballje me Jasminën.

Ajo mungoi dhe dy ditët e para të javës, duke lënë në enigmë nëse do të rikthehej apo jo.

Këtë të mërkurë, konkurrentja erdhi në program dhe opionionisti Arjan Konomi nuk ia kurseu kritikat.

Ai i tha se “Përputhen” nuk është një shkollë edukimi, që merr përsipër të edukojë sjelljen e tyre.

“Ke një përgjegjësi, më mirë mos të kishe ardhur fare.

Vjen deri këtu dhe ikën, nuk jemi shkollë edukimi, nuk kemi marrë përsipër këtu të edukojmë sjelljen tuaj”, u shpreh Ariani.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur