Një aks id ent tra gji k u shënua pas mesnate në Pogradec, ku si pas ojë e përp las jes së dy makinave një 32-vjeçar ndë rroi je të rrugës për në sp ital. Bëhet fjalë për Delor Latifllari, të cilin e shihni dhe në fotot e mëposhtme. Ai ishte duke u kthyer nga puna për në banesë me automjetin e tij, kur është përpl asur me një tjetër makinë.

Pol i cia ka bërë të mundur arr est imin e personit tjetër të përfshirë në aks id ent. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjy katës së Shk allës së Parë Pogradec për veprime të mëtejshme het imore.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur