Një sh err i t urpshëm ka ndodhur me Erit dhe Dorit djalit të ri në Përputhen. Pas disa minutash që hyri në emision të enjten, Dori u për pla s me Erin pas një komenti ba nal.

She rri ka degr aduar deri aty sa në prapaskenë dy djemtë janë pë rpl asur fiz ik is ht.

Në pamjet e publikuara sot në “Përputhen Prime”, shihet se djemtë e emisionit dhe stafi janë munduar të ndajnë dy djemtë.

Produksioni i emisionit Përputhen vendosi përjashtimin e Erit dhe Dorit pas she rrit.

Duke vënë theksin se të tilla veprime nuk tol erohen, sidomos duke marrë parasysh faktin se Përputhen është një program ku të rinjtë kërkojnë për të gjetur dashurinë e jetës, moderatorja Bora Zemani tha se skena të tilla janë absolutisht të papranueshme.

“Eri është përfundimisht i përjashtuar nga ky program. Ndërsa Dori, djali i ri që iu bashkua programit, edhe Dori është përjashtuar nga emisioni. Më vjen keq sepse sapo ishte bërë pjesë”, tha Bora.