Tea Trifoni dhe Beart Rexhepi po shijojnë lídhjen e tyre të dashurisë, pas skàndalit të madh të romancës që i bëri kryefjalën e mediave gjatë këtyre ditëve.

Megjithëse doli ‘e përputhur’ me Andin nga emisioni, Tea rrëfeu se gjatë gjithë kohës kishte qenë në një lídhje me ish-konkùrrentin nga Kosova, Beart Rexhepin.

Madje, ata nuk fshíhen më nga publíku dhe e kanë “zyrtarizuar” në njëfarë mënyre lídhjen e tyre në rrjete sociale, duke ndàrë herë pas here momente së bashku.

Tea është bërë tashmë “nuse Kosove” dhe kalon më shumë kohë me Beartin dhe familjen e tij.

Për më tepër, ndjékësit kanë nisur të dýshojnë për faktin që Tea dhe Bearti mùnd të jenë fejuar.

Tea jo vetëm që po jeton tashmë me partnerin, por mban edhe një unazë në gishtin e saj të dorës së majtë, e cila duket si një unazë fejese. Ata vetë ende s’kanë reàguar lídhur me këtë lajm.

Që ka një màrrëdhénie shumë të mirë me kunatën e dinim, por si janë màrrëdhéniet e Teas me vjehrrën?

Ajo ka darkuar mbrëmë me familjen e Beartit dhe ka filmuar gjatë videos edhe mamanë e Beartit, e cila ka dalë me të rinjtë dhe shfàqet e buzëqeshur dhe shumë e lumtur.

Duket se askùsh prej tyre s’po i kùshton aspak réndësi fjalëve që qarkullojnë lart e poshtë dhe po i shijojnë në maksimum momentet së bashku.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur