Sindi dhe Juli u pezulluan nga “Përputhen” pas sk andalit që ndodhi të hënën. Sindi reagoi ash për pas një komenti të Julianit, i cili i tha “Je si vaji i Borshit, ekstra i vir gjër” dhe ndërhyrjes nga ana e Mevlanit, të cilin te ntoi ta god iste.

Për të gjithë këtë ngjarje, Sindi ka reaguar me një shkrim në Instastory ku kërkon falje publike për ekz agjer im in dhe tregon se gjatë kësaj kohe ka marrë shumë kë rc ëni me e ofe ndi me.

“Përshëndetje të gjithë! Po prisja momentin që do kthehem në studio për të pranuar faljen e Julit dhe për t’i kërkuar falje atij dhe produksionit për ekz agje ri min e reagimit tim. Normalisht që pasi kam parë ritransmetimin, e kam vënë re që ai nuk e ka pasur me ten den cë të k eqe. Mbase të qeshurat që kanë shp ërth yer nga të tjerët për bat utën e thënë që realisht mua më prek jo për faktin se jam e vir gj ër që realisht më kanë bërë të reagoj k eq.

Në moment e sipër çdokush do të vepronte në një mënyrë të caktuar. Eh, unë jam njeri që nuk i menaxhoj dot nervat dhe normal reagova ashtu si jam pa maska dhe siç kam vepruar gjithmonë. Më vjen keq që një Shqiptari e tërë të më su let mua pa ditur asgjë në lidhje me mua, me kë rcën ime, me o fe nd ime, me nxjerrje certifikatash personale familjare e shumë e shumë të tjera, duke e ditur që në fund të ditës ishte thjesht një reagim i momentit në një reality show.

Do të doja t’i kërkoja shumë falje edhe publikut, sepse realisht nuk ka qenë asnjëherë që llimi im të bëj askënd të ndihet ke q e për më tepër të papranuar nga unë. Ju lutem nga zemra gjithë këtë mllef ta shprehni për prob le met sociale që kemi ditë pas dite dhe jo për një reagim të një 22-vjeçareje që në fund të ditës ka shumë për të mësuar nga jeta dhe është thjesht pjesë e një reality-show. Unë nesër, pasnesër do ta kem shok Julin dhe juve çfarë ju nge l? Kë rc ëni mi që më keni bërë mua dhe familjes time. Çfarë bëni o njerëz?”, shkruan Sindi.