Në puntatën e djeshme të “Përputhen”, Sindi dhe Juli u përfshinë në një debat pas një komenti. Juli u shpreh se mamaja i kishte thënë se Sindi është “Si vaj Borshi, ekstra i vir gjër”.

Sindi iu kthye me tone të larta Julit duke i thënë: “Ky është koment se ksist, mbylle gojën, mos guxo t’i bësh më këto komente para një femre. Atë vajin e Borshit ta tregoj unë ty. More vesh?! Bëni komente sek siste! Kërko falje”.

Pas situatës së djeshme, të dy janë pezulluar nga programi për një afat të pacaktuar.