Një koment i Julit që nuk u prit aspak mirë nga Sindi , bëri që kjo e fundit të shpë rth ejë në studio dhe madje u largua.

E gjitha nisi, kur Mevlani ndërhyri në komentin që Juliani po bënte për atë që tha, duke thënë se ishte kompliment.

Mevlani: Nuk tha ndonjë gjë, se kompliment ishte

Sindi: Seriozisht e keni ju, mjaft tani boll!

Menjëherë më pas Sindi çohet dhe kërkon të go da së Mevlanin, por aty ndërhyjnë të gjithë konkurrentët duke bërë që më pas ajo ta lërë studion.