Një ak sid ent tra gj ik ka ndodhur në orët e para të mëngjesit të sotëm në Durrës, ku një ambu lancë ka dalë nga rruga dhe ka hum bur jet ën pac ientja.

Informacion paraprak:

Në datë 14.02.2021, në orën 03:45, në autostradën Durrës-Tiranë, shtetasi I. D., 51 vjeç, banues në Sarandë, duke drejtuar mjetin ambulancë, ka humbur kontrrollin duke dalë nga rruga, e për pas ojë ka hum bur jet ën shtetësja A. Sh., 71 vjeçe e cila ishte pacie nte në amb ulancë.

Drejtuesi i ambu lancës është shoqëruar në ambj entet e Po li c isë për vep rime të mëtejshme.

Grupi het imor po punon për zbardhjen e rreth anave të ngja rjes.