Shane Arthur Simpson është një burrë që do të jetë e vështirë të harrohet për atë që bëri. E themi këtë, pasi ai la foshnjen e tij në një stol të jepte shpirt.

Djali i tij, Baden ishte 22 muajsh kur ai e la në një stol në një park në me të të ftohtit dhe iku. Ai tha se ishte shumë i lodhur për t’u kujdesur për djalin e tij. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Amerikë.

Ai tha se ishte ulur pranë djalit të tij për rreth 20 minuta dhe foli me të para se të largohej pa parë më ku rrë. I kishte kërkuar fjale që po e linte atij edhe më pas dhe e kishte përqafuar.

Edhe nëna e Baden, Dina Colleen Bond gjithashtu u deklarua faj tore, pasi ajo e dinte se çfarë burri i saj dhe nuk tregoi. Të dy prindërit e të vo glit ishin për dorues të lëndëve të nda luara.

Pasi u zbulua se çfarë i kishin bërë djalit të tyre, motra dhe vëllezërit e Baden u morrën nga qeveria amerikane.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.