Çfarë i bëri bashkë Anën dhe Fationin? Ana dhe Fationi, ishin dy njerëzit më të komentuar në programin e dashurisë ‘Për’puthen’.

Ata ishin afër një ‘romance’ e cila më pas është ndërprerë por ata dy vazhdojnë të jenë miq shumë të mirë, edhe tash pasi janë jashtë programit.

Ana dhe Fationi së fundmi janë bërë bashkë në një video duke mos treguar se çfarë fshihet prapa takimit. Gjithsesi, ditët në vazhdim mbase do zbulojnë ‘s ekretin’.

Videoja u publikua në Instagram nga autorja e Përputhen, Olsa Muhameti.