Drejtuesi i një veture hu mbi jetën në Civo të provincës së Sondrios në Itali, pasi një m asiv i ma dh shkë mbi u shkëput nga një lartësi e madhe dhe ra pikërisht mbi mjetin e tij.

Ekipet e ndihmës së shpejtë shkuan menjëherë në vendngjarje, por pa mundur të bëjnë diçka pasi impakti i shkëmbit mbi veturë ishte i madh dhe drejtuesit kishte humbur jetën menjëherë.

Po licia po punon për identifikimin e vikt imës dhe nxjerrjen e

trupit të tij nga vetura.