Antonela Berisha është një nga konkurrentet e cila iu bashkua pak ditë më parë emisionit Përputhen. Ajo është nga Shkodra por jeton në Milano.

Qysh kur u fut ajo erdhi me ide të qarta duke dhënë edhe detaje se në lidhje me pëlqimet e saj ndaj djemve dhe në veçanti ndaj Mevlanit.

Por kjo gjë nuk u prit mirë nga Ledjana, e cila gjithashtu ka shprehur pëlqimin e saj ndaj Mevlanit. Antonela ka tërhequr shumë vëmendje me stilin dhe karakterin e saj.

Së fundmi, sipas një mesazhi të mbërritur në redaskinë JOQ Albania, bëhet me dije se është publikuar një foto me ish të dashurin e saj në Amsterdam. Krahas fotos, mesazhi shoqërohet edhe me një video.

Mesazhi i mbërritur:

Antonela me te dashurin e saj ne amsterdam.