Dojna Mema është moderatorja e emisionit shumë të ndjekur në Top Channel, Just Dance. Ky emision transmetohet çdo të dielë në ekran.

Gjatë puntatës së sotme, Dojna tha se e përmend “Just Dance” gjatë gjithë kohës, aq sa rrezikon që dhe fëmijës t’i lërë këtë emër. “Nuk e di pse më pëlqen shumë që ta them “Just dance”, “Just dance” gjithë kohës, kam për t’ia vënë dhe fëmijës rre zik emrin “Just Dance”, tha ajo.

Kujtojmë se Dojna është në një lidhje dashurie me këngëtarin Vlashent Sata. Dyshja e bënë publike lidhjen vetëm pak kohë më parë.