Dita e sotme në Për’Puthen po transmetohet takimi mes Erit dhe Ledjanës.

Eri një ndër konkurrentët e rinj është në një takim romantik me Ledjanën.

Një takim i këndshëm mes tyre në natyrë, ku djali e kapi hopa Ledjanën.

Biseda mes tyre në takim:

Ledjana: A je lë nduar ndonjëherë në jetë?

Eri: Jo.

Ledjana: Si ka mundësi?

Eri: A e di pse nuk lë ndohem se jam aq inteligjent që e kuptoj që në momentin që një person do me te lë ndu, edhe në dashuri jam inteligjent.

Ledjana: Në dashuri nuk mund të jesh inteligjent.

Eri: Ca tipi je ti që tra dhto? po u mendove gjatë e ka një gjë.

Ledjana: Nëse do ta dua një person kurrë. Nuk kam tra dhtuar kurrë dhe nuk mendoj se do të tr adhtoj. E bëj atë të kuptojë që nuk dua më.

Ky veprim solli reagime të shumta në studio nga Kristiani dhe Melisa.