Hum bja e madhe për Kristi Vangjelin dhe familjen e tij. Vëllai i tij, Pavli, 36 vjeç, u nd a nga jet a për arsye shëndetësore dhe tashmë është kuptuar edhe larg imi i korçarit nga Tirana që në mu ajin dhjetor.

Ditën e sotme laj mi i v dekjes së Pavlit ka marrë dhenë. Ai jeto nte e punonte në Australi, ku stë rviste ekipe moshash.

Vëllai i futbo llistit të bardhebluve kishte qenë akt iv në fushë deri para dy vitesh. Pavli Vangjeli ka qenë pjesë e moshave të Skënderbeut, për të ka luar më pas te PAOK U20. Ai luaj ti në disa klube në Greqi, në kat egori të ndryshme.