Ke temperaturë, ke dhi mbje fyti dhe gj oksi?
Të ka ikur ndjesia e nuhajtjes apo shijes?

Prit rradhën për tamponin e Covid-19 dhe këshillohu më pas me mjekun e lagjes. Do mundohemi tu kontaktojmë nëse simptomat tuaja agravojnë ndërkohë na falni se jemi në Bllok, jemi te Klinika e shtrenjtë “Vip Line Albania” dhe po kujdesemi për Fatmën, gruan e bamirësit Elvis Naçi.

Çdo javë Fatma trajton veten me Botoksin e Plotë për rrudhat e fytyrës me një çmim simbolik 200 euro. Vazhdon me maskën Mikrodermoabrazion me Prerje Diamanti 70 euro/20 minuta.

as për depilimin me lazer në gjithë trupin me një çmim modest prej 1800 eurosh, tretjen e dhjamrave të tepërt në bark, trajtim periodik celulitesh…
Ke temperaturë, ke d himbje fyti dhe gjoksi?

Na falni një minutë sa të pyesim çfarë pune bën Fatma, gruaja e bamirësit Elvis Naçi?
Ku i gjen paratë për trajtimin e trupit të saj Fatma dhe pse Klinika Vip Line Albania nuk i pret kurrë kupon tatimor Fatmës???