Ish kryeministri Sali Berisha i është përgjigjur disa pyetjeve në intervistën “Një 75-vjeçar si Doktori”, me gazetarin Arian Cani.

“A është e vërtet se ti je pak më shumë se 75 vjeç?”, e ka pyetur Arian Çani Berishën, pasi kanë qarkulluar fjalë se Berisha është më i madh në moshë, por e ka ndryshuar ditëlindjen.

Berisha ka thënë se ditëlindja e tij është 15 tetori dhe fillimisht ia regjistruan gabimisht datën në gjendje civile, por tani është rregulluar.

“Mosha ime është fiks kjo, 75 vjeç, ka qenë një regjistrim i gabuar në gjendjen civile, ditëlindja ime është fiks si 15 tetori. Kam lindur në periudhë lu fte dhe në atë periudhë nuk ka ekzistuar gjendja civile”, tha Berisha.