Mbrëmjen e sotme në “Përputhen Prime” ka plasur keq debati mes konkurrentëve. Në program u transmetua një pjesë në prapaskenë, ku Edisoni i thoshte Melisës se është vik timizuar kur ka treguar historinë e saj të bu llizmit, pasi është e para që ka bu llizuar në studio.

Melisa nuk e priti aspak mirë këtë koment dhe u shpreh që nuk ka përdorur kurrë ofe ndime të rë nda. Pikërisht këtu një tjetër konkurrent iu bashkëngjit debatit: Elvisi!

“Çfarë thua? Ti që kur ke hyrë ke thënë of endime dhe vazhdon, vazhdo se tregon fytyrën tënde. Ne nuk kemi ngelur ta tregojmë me ty burrërinë. Vazhdo vikt imizohu, para dhe pas kamerave. Vetëm mos thuaj…”, i tha ai.

Melisa: Unë vik timizohem?

Elvisi: Po vik timizohesh shumë

Melisa: Nuk e kam ndërmend të vazhdoj më, nuk iu vjen turp. Për kokë të vëllait nuk vij më!

Melisa doli e përlotur nga studioja, ndërkohë që Elvisi vazhdoi me komentet: “Nuk sh an, nuk of endon…na mëson edukatën ajo. Boll e duruam, na jep mend për çdo fushë të mundshme kjo!”