Një gr abitje ka ndodhur në “shtëpitë e ba rit” të shqiptarëve në Angli. Siç duket edhe në video, një person ka hyrë me sëp atë në dorë dhe ka kë rcën uar shqiptarët. Ai dëgjohet të flasë turqisht.

Pak metra larg tij qëndron një djalë me kapuç të zi dhe për t’u mbrojtur mban një çek iç dhe së p atë në do rë.

Një shqiptar dëgjohet të thotë: O Egzon ka hy një njeri brenda! Ndërkohë nuk dihen më tepër detaje dhe se çfarë ka ndodhur më tej.

Theksojmë se ngjarje të tilla janë bërë të zakonshme në shtëpitë e ba rit në Angli. Gra bitësit për një informacion të tillë paguajnë deri në 3 mijë stërlina, ndërsa vlera e ma llit brenda një shtëpie b ari shkon deri në 50.000 stërlina.