Nëse po mendoni, ende nuk jeni lodhur së shkruari për ta, na lejoni të themi që jo, akoma sepse fundja ne për këto “dr ama” jetojmë. Kështu, tashmë e keni marrë vesh për historinë e çiftit të parë të “Përputhen”, që edhe pse u duk sikur u përputhën vërtetë në ekran, në të vërtetë Tea është me Beartin, ish-konkurentin e programit. Fansat sigurisht janë tepër të zhg ënjyer, ndërsa interneti ka qenë i pamësh irshëm me protagonistët, të cilët edhe kanë reaguar.

I pari që reagoi ishte Andi, fillimisht me një video dhe më pas një sqarim të gjatë në rrjetet sociale. Në këtë të fundit ai tha se kishte dashur të largohej nga emisioni, por kontratat dhe letrat që kishte nënshkruar e mbanin aty dhe e kishin deetyruar që të dilte çift me Tean, pavarësisht asaj që ndjente. Deklarata këto që u shpërndanë në pak kohë gjithandej, por që për të cilat Andi mesa duket është p
enduar.

Nëse po mendoni, ende nuk jeni lodhur së shkruari për ta, na lejoni të themi që jo, akoma sepse fundja ne për këto “drama” jetojmë. Kështu, tashmë e keni marrë vesh për historinë e çiftit të parë të “Përputhen”, që edhe pse u duk sikur u përputhën vërtetë në ekran, në të vërtetë Tea është me Beartin, ish-konkurentin e programit. Fansat sigurisht janë tepër të zhgënjyer, ndërsa interneti ka qenë i pamëshirshëm me protagonistët, të cilët edhe kanë reaguar.

I pari që reagoi ishte Andi, fillimisht me një video dhe më pas një sqarim të gjatë në rrjetet sociale. Në këtë të fundit ai tha se kishte dashur të largohej nga emisioni, por kontratat dhe letrat që kishte nënshkruar e mbanin aty dhe e kishin deetyruar që të dilte çift me Tean, pavarësisht asaj që ndjente. Deklarata këto që u shpërndanë në pak kohë gjithandej, por që për të cilat Andi mesa duket është penduar.

Këtë e themi pasi ai i ka fshirë postimet në Instagram-in e tij, por arsyen nuk e dimë. Ndoshta është nxituar me reagimet? Apo mos ndoshta do të flasë më qartësisht diku tjetër ose me kalimin e kohës?