Ish-konkurentja e Përputhen Ana Lleshi ishte live në instagram, ajo fliste rreth karieres së saj, ku e ndiqnin rreth 12600 mijë njerëz.

Përderisa ishte live asaj i ndodh gjëja e papritur!

Një nga shikuesit ose fansi i saj i thot mund të bëjm live së bashku dhe do ta shohesh një surprizë të vecantë!

Ajo e pranoj pa hezitim dhe djali i shfaq truket e tij të mrekullueshme!

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur