Konkurrentja e re në emisionin e përputhjes së çifteve, Antonela Berisha ka tërhequr vëmendjen e publikut jo vetëm nga deklaratat e saj thu mbuese, por edhe për veshjet e saj të shtrenjta. Vajza që hyri në emision pak ditë më parë, është stiliste dhe ka origjinë nga Shkodra, por jeton në Milano të Italisë ku us htron edhe profesionin e saj.

Siç duket, konkurrentja e re, do që t’i rrë mbej ë zemrën meshkujve jo vetëm me fjalët e “ngrohta” që ajo shpeshherë nxierr nga goja, por edhe duke e parë atë me veshje të tilla.

Antonela në foton që ilustrohet edhe në vijim ka veshur një jumpsuit të firmës së njohur “Elisabetta Franchi” i cili kushton 545 euro dhe për sandale ka preferuar të veshi “Valentino”, të cilat kushtojnë 750 euro.

Rozë - Konkurrentja e re në “Për'puthen”, Antonela Berisha... | Facebook

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur