Pas videos dhe fotove që po bëjnë namin në rrjet, ku shihet që Tea është nën krahët e Beartit, ka ardhur edhe reagimi i motrës së këtij të fundit.

Ajo ka postuar fotot e tyre në Instagram duke e shoqëruar me disa emoji që duket sikur po ‘festojnë’ gjithçka ndodhi.

Pas videos dhe fotove që po bëjnë namin në rrjet erdhi edhe reagimi i Andit. Përmes një video në Instastory, ai tha se ka ngelur pa fjalë, ndërsa ka paralajmëruar se bashkë me Tean do të jenë live dhe do të sqarojnë të gjithë situatën e krijuar dhe vërtetësinë e atyre fotove.

Ndërsa, nga ana tjetër, kur të gjithë po presin reagimin e saj, gjithçka e publikuar nga Tea në Instastory është një video ku hidhet në dëborë, e cila është realizuar kur ka qenë pranë Beartit dhe një tjetër ku bën reklamë biznesi.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur