Tea Trifoni, një prej ish-konkùrrenteve të “Për’puthen”, e cila u làrgua nga programi së bashku me Andin për tu njohur më shumë jashtë, ka reàguar për ‘bòmbat’ e Shqipe Hysenaj.

Në ditën që do të bëhej deklàrata se Andi dhe Tea do të làrgoheshin nga programi, ish-konkùrréntja e “Për’Puthen”, Shqipja nxòri një sërë imàzhesh që të provonte se Tea ka pasur lídhje me Beartin dhe kanë qëndruar në një hotel në Bogë.

Ditën e djeshme, Tea ka reàguar me disa postime në Instagram dhe ka sqàruar fotot në fjalë duke hédhur pòshtë fjalët e Shqipes, që nga njohja me Andin para se të hynin në program deri tek lídhja me Beartin.

Deklarata e plotë e Teas: “Sot dua të adresoj ca drama që kanë ndodhur kohët e fundit në internet, të cilat më përfshijnë mua. Unë zgjedh që të qëndroj e heshtur sepse janë gjëra të pavlera, që njerëz pavlerë i bëjnë për të fituar vëmendje. Sot gjithsesi do ua sqaroj dhe do iu kthej përgjigje. Pse nuk reagoj unë kur Shqipja publikon “bombat” e saj? Për ata që nuk e dinë kush është Shqipja, Shqipja është një vajzë 29-vjeçare, një ish-konkurrente që nuk i ndahet shpirti nga “Për’Puthen”.

Me këtë story të postuar, Shqipja pretendonte që unë dhe Andi njihemi që në vitin 2015-të, kur unë isha 16-vjeçe dhe i bija maces me lugë. Pasi kjo story u bë vírale, níshanet e mia edhe veshi im ishte një orgàn që u bë më i famshëm se vetë Shqipja. Në atë kohë Andi ka qenë në Gjermani, unë në Fier dhe jo: nuk jemi ne të dy në atë foto. Gjithsesi pas shumë alùdimesh, Shqipja ndryshoi historinë dhe postoi diçka tjetër.”

Tea flet për audion e Andit: “Pyesni ju, çfarë ka dashur Shqipja të thotë me këtë voice të Andit? Shqipja donte të thoshte me këtë voice që Andi është burri i saj dhe jo i imi, pra që ata të dy bashkë kanë pasur një lidhje ose kanë një lidhje dhe Andi me mua është duke bërë lojë, duke më mashtruar e të tjera. Duke qenë se kjo nuk bëri bujë dhe askush nuk ia vari Shqipes, Shqipja vjen me bòmbën tjetër.”

Tea publikon fotot me Beartin: “Pra një bluzë, të cilën unë dhe një djalë tjetër e kemi të njëjtë por Shqipja nuk e specifikon. Ju duhet ta gjeni vetë se kush është ai…është Bearti. Imagjinoni ça bëhet nëse unë vesh një papion, me kë e tràdhtoj unë Andin këtë herë…ëë Arjan? Por as kjo bombë nuk bëri bùjë dhe Giveaway i Shqipes nuk po ecte. Prandaj Shqipja hòdhi bòm bën e radhës.”

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur