Përgjatë ditëve të fundit, në rrjet është përfolur se Fifi dhe Fationi i “Përputhen” janë të lidhur me njëri-tjetrin. Gjithçka nisi nga një postim i këngëtares, ku etiketonte Fationin.

Së fundmi, Fationi ishte i ftuar në “Roped With Olsi”, ku është pyetur rreth “lidhjes në fjalë”. Ai ka treguar se nuk ka asgjë mes tyre, por po bashkëpunojnë me një projekt.

“Shiko, Fifi është një këngëtare shumë e mirë, shumë vajzë e mirë. Mund të them që është një projekt. Shumë vajzë e mirë”, tha ai.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur