Një aks ident tra gj ik i ka marrë jetën një 19-vjeçari shqiptar në Itali, Mateo Skënderi. A ksi de nti ka ndodhur në zonën e Riminit, ku 19-vjeçari, i cili drejtonte një automjet tip “Opel Corsa”, ka dalë nga rru ga dhe ka përfunduar në pjesën ku punonin disa punonjës të rrugës.

I riu shqiptar ka gjetur vde k jen, ndërsa të pla go sur kanë mbetur tre punonjësit. Ata janë dërguar me urg je ncë në spi tal me pl ag ë të r ën da. Po lic ia italiane është duke ounuar për të gjetur sh kaqet e aks id en tit.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur