Në episodin e sotme në PërPuthen Prime janë publíkuar pamjet e pa trànsmetuara të asaj që ndodhi mes Fatjonit dhe Erit disa ditë më parë.

Incidenti i javës së shkuar, ku gati nuk përfùndoi deri në një përplàsje fizike midis Erjonit dhe Fatjonit, ku ky i fundit ka vendosur të làrgohet nga emisioni së fundmi.

Në studio u trànsmétuan pamjet e rànda që nuk u trànsmétuan më herët, teksa dëgjohen shàrje, fýerje dhe oféndime, e më pas konkùrréntët u sùlën drejt njëri-tjetrit për t’u zénë.

Për fat ishin djemtë e tjerë që kanë ndërhýrë dhe i kanë tërhéqur dy djemtë.

Në një moment Fatjoni sùlet me vrap për të sùlmuar Erin, por ndërhýrë të tjerët.

“Ke ardhur për vëmendje,” tha Fatjoni. “Kush ka ardh për vëmendje, se je mësu me pulat ti, me kalamoj,” u përgjigj Eri.

“Të ngré në ajër o lepurush, o légen mùtit”, thotë Fatjoni.

Shtyypini videon ne vijim dhe prisni pak per tu shfaqur